Je to láska???

Je to láska???

Anotace: měla jsm kluka a během toho jsem se zamilovla do jineho...........vyčitky jsou u mne ted na denním pořádku

řekla jsem si přejde to
tohle neni láska
a vubec mi nevadí
že ten pocit mé srdce drásá

takhle to přece nefunguje
v tehle hře se nepodvádí
v lásce se už neflirtuje
ani když ten druhý svádí


jenže ja v jeho usměvu rozkvetla
a tebe jsem tak i tak podvedla
a přitom mne ani nesvadel
v teto hře prostě neznam pravidel

jsi pro mě víc ty
je pro mne ví on
ty jsi sice kabrnák
ale on....a jeho rty !!

když ho vidím
vždycky se mi zrychlí tep
tohle teda nepochopím
to je fakt na utěk
Autor kávěnka, 13.06.2009
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tomu se říká život.

13.06.2009 16:00:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí