Jsem jen tvá minulost

Jsem jen tvá minulost

Anotace: O tom, když člověk někoho miluje, je s ním dlouho, potom se s ním rozejde a je divné, když si ten váš EX najde někoho jiného...

Poslední dobou se všechno mění,
nic už není v původním znění.
Našel sis jinou, co jsem jen čekala?
Vždyť byla to já, která tě nechala.
Bylo to tak krásné, když jsme se potkali,
na lavičce v parku, poprvé se líbali.

Díváš se na ni, stejně jako kdysi na mě?
Když ses usmál, na jiné věci myslet,prostě bylo marné.
Říkáš jí: "Miláčku, miluji tě moc",
stejně jako kdysi mně, na dobrou noc?

Já to vše chápu,
jen těžké je si to připustit,
přeji ti lásku,
však já chci ji taky mít.
Autor Nevis, 14.06.2009
Přečteno 393x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, Matty09
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí