Druhá šance

Druhá šance

Anotace: Lasko...dej mi druhou šanci

Slunce pro tebe bych uhasil
jen druhou šanci kdybys mi dala.
Přešel bych pouště a ledy bych zahřál,
kdybys jen byla se mnou.
Tolik bych pro tebe vykonal,
jen pro to málo co chci mít,
létal bych či chodil po kolenou,
kdybych jen s tebou mohl být.
Duši bych dal ti,
kdybys jen řekla ANO
a všechnu vodu vysušil,
bud jen se mnou každé ráno.
Vzdal bych se víry i života,
udělala bys-li ze mne své lásky otroka.
Zde předávám ti svého srdce klíč,
chci být jen s tebou a nic víc.
Zbyly tři slova co chci ještě říct,
že miluji tě moc a bez hranic...
Autor black_and_red, 01.11.2005
Přečteno 541x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí