Krátká depeše Kristýně Š.

Krátká depeše Kristýně Š.

Anotace: ... Kristýnce Šeflové z Pávova....:D

Právě jsem tě odhalil, Kristýno!
Ty nejsi vůbec žádná Maryša!!
Nemísíš jedy, abys zachránila zpráchnivělá srdce!
Rozbahněná srdce!
Zvolna tikající do konce...
Ne, ne!
Už mě neobalamutíš
Víš…
Tam, kde za zívnutím mizí sen
Nejspíš někde v puklinách na zrcadle
Máš malou farmu s bourcem morušovým
A ten ti vetkává hedvábí do kůže
(Jako malý tetovací strojek)
Jak promočené srdce...
pokaždé když se očima dotkneš svého odrazu v něm
Autor Herjann Skald Vargstjern, 18.06.2009
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: al-pacino, Xsi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí