Dotek ve spánku

Dotek ve spánku

Anotace: Chybíš mi stále a jen sen mě zachraňuje od nekonečného smutku...

Pomalu zavírám oči
a hladím obrys tvého těla.
Svět se náhle pomeleji točí,
víčka jsou zas více bdělá.
Usmíváš se s leskem v oku
a usínáš na mé dlani.
Chtěl bych zdržet chvíli trochu,
nechat spát tě déle na ní.
Jenže náhle se vše změní,
jenom sen se mi zase zdál.
Jsem sám ve svém probuzení,
lásku tvou však cítím dál...
Autor BP, 19.06.2009
Přečteno 452x
Tipy 7
Poslední tipující: Maličká Peťulka, Prokešová, Meriel., nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí