navždy s tebou

navždy s tebou

Anotace: pro miláčka ze srdíčka

Ty stromy šumící, sluníčko zářící
a ptáci nad hlavou, kroužejí nám.
Když láska zazvoní a luka zavoní,
štěstí si každý z nás vychutná rád.

Do nebe hledíme, spolu se mazlíme
jiného nechci já nikdy už znát.
Upřímný pohled a krásná slova,
každý den prožívat znova a znova.
S vášní a s věrností, mít spoustu radostí
na cestě věčností smát se jen smát.
Autor Markulka, 20.06.2009
Přečteno 618x
Tipy 3
Poslední tipující: BARBYE, zrrrr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Krásné vyznání :)

20.06.2009 15:34:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí