Tak......

Tak......

Anotace: Tak jako ...

Tak jako, že přijde náký pěkný sen,
tak jako, že den končí soumrakem
tak jako že vím, že rád temnou máš noc
tak jistě vím, že miluji tě strašně moc.
Tak jako vím, že andělé mají křídla,svatozář
tak strašně ráda vídám tvoji krásnou tvář
tak stejně jistě vím, že hvězdy stále mám nad hlavou
tak stejně velkou jsi pro mě záhadou
tak strašně zvláštní je pro mě tvůj hlas
tak moc tě miluju, že nezvrátí to ani čas.
Autor black_and_red, 02.11.2005
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí