Potřebuji Tě...

Potřebuji Tě...

Anotace: Možná je to kýč, tak mi za něj prosím neutrhněte hlavu.. Ale svůj účel splnil...

Chci být sama,
ne pouhou lásky obětí,
nechci být vězněm
co je ve zlatém zajetí.

Nechci se trápit pro nedostatek času,
snad, že se mi stýská po tvém hlasu.
Neb tvůj pohled mi chybět má?
Proč, bez tebe, je za dne tma?

Proč se cítím ublížená,
aniž bys mi něco udělal?
Proč se cítím jako
poražený generál…

Proč nemám bez tebe odvahu se bít,
Proč o tobě musím tak často pouze snít…
Lásko, potřebuji Tě!
Autor Castiza, 22.06.2009
Přečteno 515x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Pevya, Házté, Bíša, nejsembásník, enigman, Gudula, Laivindia, zrrrr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také se mi dílko líbilo. Hezké snění.

29.08.2009 09:00:00 | Pevya

proč o lásce mluvit složitě ? ŘÍct to jasně a jednoduše je někdy lepší..

17.07.2009 12:07:00 | Házté

stačí se dívat...ona se prochází všude kolem...

22.06.2009 09:37:00 | enigman

není to špatné a mě se to libilo ST

22.06.2009 07:46:00 | zrrrr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí