Vzlétnout

Vzlétnout

Anotace: Tuhle většina lidí hodnotí jako nejpovedejší, někdo jako nejpravdivější... já vím, že nemám šanci, ale srdce to nechápe...

Chtěla bych jednou vzlétnout,

nehledět, co je in či out.

Nesledovat každou jeho náladu,

nepodléhat svému blbému nápadu,

nemuset číst jeho slova opovržení,

nemuset se přemlouvat, že to tak není.

Přestat mu neustále chtít ulehčovat život,

vytahovat ho z průšvihů, když mu teče do bot,

když o to nestojí.

Přestat myslet na obojí

- na přátelství i na lásku -,

co on si vždycky vybere za krásku.

Příšerka s mým stylem chování

kluky spolehlivě odhání.

Hlavně díky němu mám sebevědomí pod bodem mrazu.

Když s ním teď mluvím, připádám si jak na kraji srázu.

Jeden krok špatný a řítíš se do hlubin,

nejlepší přátelství zakryje hrůzný stín.

A já ten krok udělala, teď za to platím...

zato se mi splnilo přání: Letím
Autor Dragoniana, 22.06.2009
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, Prdelka10
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí