Už?Zase ne...

Už?Zase ne...

Anotace: Zase opet zamilovanost ale jen z jedne strany.....

Jsi anděl co mě zná,
jsi anděl můj strážnej.
Jsi člověk co rád mě má,
jsi v tomhle dost vážnej.
Modrá očka a blond vlásky
dáváš mi tolik lásky.
Každé slůvko,i když ho řekneš naštvaně,
je tak krásné.
Každý nad tebou žasne.
A já?Já čekám kdy plamen přátelství zhasne.
Už???Zase ne....
Chci být víc,
ale od tebe nčekám nic.
Vím,že máš zájem o jiné,
ale i přesto má láska k tobě kyne.
Chci stát vedle tebe
a chlubit sem,jak mám krásného kluka,
ale když si to jen představuji jsouto pro mě muka.
Řekni mi na to co chceš,
ale v mém srdci už asi navždy zůstaneš.
Autor Janica, 02.11.2005
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je krasná, moc se mi líbí... Jsem v podobný situaci, takže vim o co jde...

02.11.2005 18:47:00 | Elenril

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí