K čertu s Tebou a navěky!!!

K čertu s Tebou a navěky!!!

Anotace: Co k tomu říct?Vztek a přitom nicotná prázdnota....

Mám chuť zakřičet:
"K čertu s Tebou"!!!ale hrdlo mám sevřené.
Mám chuť bodnout Tě do srdce,
ale ruce mám svázané.

Mám chuť...
změnit své slzy v kyselinu a Tvé oči vypálit.
Mám chuť hodit své kamenné srdce
po Tobě a srazit Tě k zemi.

Ale nejde to,
vše je ve mě prázdné,zpustošené,mrtvé.
Zabil jsi vše krásné,co ve mě bylo.
Nechal jsi mi samotu,vztek,bezmoc-
jen tohle mi zbylo.

Mám chuť......
vypálit Ti ohněm na tvář pekelné znamení.
Nemám však sílu pořádně rozfoukat oheň
a uhasit tak bolest,která mnou pramení.

Mám chuť........
strašně moc Tě nenávidět.
Ale ta prázdnota mi to nedovolí.
Mám chuť
stáhnout Tě na dno,jako Ty mne.

Ale nic z toho nedokážu.
Vím,že by se vše vrátilo proti mne.
Ta síla by mi vrazila do srdce meč.
A nedopustím,abys mi ještě někdy takhle ublížil.

Mám chuť
křičet,co jsi zač.
A přitom cítím,že uvnitř jsi mi vlastně už lhostejný.
Mám chuť
říct Ti do očí,jak moc Tě nenávidím.

Ale nejde to,není to možné.
Protože pro mne už nikdy ani nemůžeš umřít,
už mi nikdy nemůžeš rozbít srdce.
Pro mě jsi naštěstí už zemřel a zůstáváš mrtvým....
Autor Gabrielle fire, 25.06.2009
Přečteno 330x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, Rychlý Tep, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Někdy to tak je...

26.06.2009 20:04:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí