Mé slzy líbají zem

Mé slzy líbají zem

Anotace: ...

Já jsem teď tady, ty tam.
V odlesku bláta zračí se stín,
Půjde, jen řekni si kam…
nechci znát samoty splín.

Slzy mé opět líbají zem,
po níž i ty jsi šel.
Příslib, že ještě přijdeš sem,
v mé srdce jsi sel…

Jen vítr smutně dnes
šlehá svůj chlad v mou tvář.
Můj hlas z posledních sil hles.
Vzal sis s sebou všechnu zář.

Jak podzimní listí k zemi
snáší se tvůj obraz potrhaný.
Zametám se vzpomínkami,
už skončil souboj marný…

S tvým „sbohem“ se roztříštil svět
a zřítilo se nebe na tuto zem.
Uvadl krásný křehký květ.
Navždy skončil sladký sen…
Autor Eva:-), 27.06.2009
Přečteno 410x
Tipy 10
Poslední tipující: poetická ilona, Radek.oslov.Šafárik, AndyKo, Lonely.girl, Kapka, Raziel PsyDearth Characith
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný,super

04.07.2009 17:48:00 | Radek.oslov.Šafárik

čoveče, tohle je moc pěkné! Kdyby se maličko poupravily konečné verše, tak by se dala zhudebnit! Andy

01.07.2009 20:43:00 | AndyKo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí