V místnosti kde byla nedávno láska

V místnosti kde byla nedávno láska

Anotace: ... kazdy kdo to prozil vi o cem mluvim :o(

S hlavou v polštáři na kraji postele,
v kaluži slz své tělo válím,
konec je s myšlenkou mé svatby v kostele,
své mosty za láskou se smutkem pálím.

V místnosti kde byla nedávno láska,
v studené místnosti kde není radost,
v místnosti kde sem byl já a má kráska,
žiju teď já a moje žalost.

Smrtelné ticho a děsivý chlad,
cítím se najednou tak nějak viným,
ta dívka kterou mám tak strašně rád,
usíná jinde a s někým jiným.
Autor *F*O*r*e*S*T*, 27.06.2009
Přečteno 349x
Tipy 5
Poslední tipující: ziriant, floreciente, Raziel PsyDearth Characith
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vím, ta bolest je nekonečná.....ať je k Tobě čas milosrdný..

28.06.2009 10:08:00 | floreciente

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí