Cítím se..

Cítím se..

Anotace: dopolední myšlenky...

Cítím se jako déšť
který každé ráno z nebe padá
obloha zatažená
nalada pokažená
jak moc bolí to, že mám tě ráda.

Cítím se jako sněhulák
ktery na jaře smutně taje
louže je větší
má bolest těžší
nikdo neví, jak strašné to je.

Cítím se jako kotě
které nikdo už nechce
hlady umírá
nikdo si nevšímá
že praská i moje srdce.

Cítím se jako vodopád
který ztratil svou řeku
voda vysychá
tělo nedýchá
zbyl jen ten pocit do breku.

Cítím se jako dívka
které zbortil se celý svět
duše zničená
brána zamčená
svět se vešel do pouhých dvou vět.
Autor klajusenka, 28.06.2009
Přečteno 389x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí