Víla se slzou v oku

Víla se slzou v oku

Anotace: Život...

Žila byla sličná víla
štěstí smůlu měla
na debila narazila,
a jak šel čas dál
z debila se hajzl vyklubal,
Irenka se objevila.

Přišlo to jako blesk z čistého nebe,
prázdná postel - slza na tváři zebe
a jak šel čas dál
z víly se suverén vyklubal,
šla z blbosti do blbosti
zrozena jen pro hlouposti.

Dvojí život víla vedla
kdekoho by k hříchu svedla,
jedna dva tři čtyři pět
užívat si - nemyslet,
tudy její cesta vedla.

Avšak aby se jí nekřivdilo
i trocha dobra v ní bylo,
špatně to nemyslela
jenom pravou lásku poznat chtěla
a jak šel čas dál
z lásky se pouhý sex vyklubal.

Smutek cloumal jejím tělem,
sama sobě nepřítelem
a pak objevil se on,
nablízku jí byl
avšak další zklamání,
kretén pro změnu se z něho vybarvil.

Šlo mu jen o pouhé tělo,
to však vílu znechutilo
k dalším slzám přinutilo.

Smutná víla vzdát to chtěla,
že pozná lásku už ani nevěřila.
Život si s ní pohrál krutě
zjistila, že čeká dítě.
Co bude dělat? Co bude dál?
V místní putyce DJ songy mixoval.

Seděla sama, každý se smál.
Přemýšlela proč - proč zrovna jí život červenou kartu dal,
kdo by to na začátku do nevinné víly tipoval?
Autor Bublik, 28.06.2009
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: Kallkaa, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí