Nemá láska

Nemá láska

Anotace: ...na základe skutočnej udalosti...., láska z internetu...

Zopár prázdnych slov
Neznalosť pravých mien
Nikdy sa nespýtal: " Vstúpiť smiem?"
Vošiel bez zaklopania na dvere
Pomaly sa srdcia schyľovali k dôvere
Najprv nesmelé frázy a potom volanie von
Váha či má tej láske zasadiť strom
No tak teda v parku, na hrade?
Myslela na neho vždy a všade...
Telefónne číslo, ranná správa
Kradol jej spánok ako silná káva
Rozžiarené oči, ružové líca
a
prvé mám ťa rád
Chcel byť viac ako len kamarát
Prvé hádky
a
zrazu je večer na udobrovanie krátky
Najprv vojna, potom prepáč
"Anjelik môj, tak už neplač"
Sladké"ahoj, brú noc a krásne sny"
Naučil ju povedať" Odpusť mi"

Internetové káble
spájajú dva rozdielne životy
A ona sa desí chvíle
keď jej pôjde naproti...
Autor Mišiačik, 28.06.2009
Přečteno 381x
Tipy 16
Poslední tipující: Juraj Hrom, poustevník Jirka, Petbab, Radek.oslov.Šafárik, Kapka, Giginka, kroužek, Paulín, Alasea, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné verše! Někdy to vyjde... :-))

05.09.2009 14:57:00 | poustevník Jirka

ďakujem Jitka...:-))

01.07.2009 21:51:00 | Mišiačik

Krásné Miško...

01.07.2009 19:04:00 | Giginka

Setkání na dálku
to není jen tak,
to duše bez tváře spolu mluví
bez pohledu do očí si těžko porozumí.

Napsáno tak nějak opravdově a hezky.

29.06.2009 20:11:00 | Paulín

To setkání může být zajímavé,ale krása není všechno...

28.06.2009 20:08:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí