..ležím..

..ležím..

Anotace: a myslím jak jinak než na Robina :o))

Ležím..a jako každý odloučenec
počítám hodiny a minuty..až navrátíš se zas..
být nyní na louce..tak na hlavě mám věnec
a tebou zasypána jsem celičká krásou krás..

Ležím.. a jako každý samotář
myšlenky posílám ti kamsi do daleka..
být nyní věštkyně..tak použiji snář
abych se dočetla..co zvláštního nás čeká..

Ležím..a jako každý sirotek
držím svou hračku plyšovou..a vzpomínám..
být nyní vlaštovka..tak přiletím až na dotek
a křidélky ti z lásky zamávám..

Ležím..a jako každá duše opuštěná
mám oči zavřené..a představy mě hladí..
byt nyní u tebe..tak nahatá jsem žena
co se tě dotýká..a smyslně tě svádí..
Autor šuměnka, 03.11.2005
Přečteno 569x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je nádherná a přímo jiskří.
Tyhle jiskry určitě zapálí...

03.11.2005 16:52:00 | Mourek

...je vážně nádherná...

03.11.2005 16:34:00 | Cecilka

...už jsi mu jí poslala? ...

03.11.2005 16:09:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí