Okamžiky

Okamžiky

Anotace: podivná báseň pro kterou jsem nedokázal najít vhodný název natož anotaci

Sbírka: Okamžiky

Tvá postel
ten smutkem přeplněný Titanik
ledově chladná
a nikde žádný hřích
nabírá smutek
můj koráb s rozervaným bokem
jak touha
před posledním tvým skokem

vlny tu pálí
stoupáme na dno
život mě bolel
ztrácím Tě snadno

jen touha
v dotecích splatit
tvůj z lásky plný dluh
než ztratím Tě
a na hladině kruh

ledově chladná
vteřiny
mé neskončené roky
to ve tmě
zas tvoje slyším kroky

samota sténá
když pláčeš a snažíš se mě vést
naděje touhy
výkřik
a dlaně na pelest

zbytečně prázdné
SOS
Autor kroužek, 29.06.2009
Přečteno 444x
Tipy 25
Poslední tipující: betmen71, hašlerka, zenge, Pevya, Tacca, bejbyyyy, Jana M., labuť, Psavec, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ještě bych zkusila mayday, mayday, mayday…

krásné ST!

29.09.2009 23:31:00 | hašlerka

Nevyslyšená SOS jsou smutná.

30.06.2009 10:15:00 | Psavec

mohu říci jen,že zraješ jak víno..píšeš nádherně
ST

30.06.2009 07:11:00 | Mbonita

Je to krute vedet, ze nektera SOS zustanou nevyslysena.

30.06.2009 06:35:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí