Jed Samoty

Jed Samoty

Anotace: abstraktní pojetí samoty, kdyz se človek cítí sám a opuštený zážívá různé pocity..........

Tíše prší slova samoty
a v pozadí nahé temnoty
se táže světlo na boty.

Otázky ztratily matku
smetí nikdo nesmete
nezažene depku
a mysl ti poplete.

Hřebík bije kladivo
Země taje na ledu
v jablku je červivo,
hlava karamelem na jedu.

Samota ti zžírá srdce
duše koncem s tebou usíná
pěkná vzpomínka pohladí tě hladce
a ty nezdařené rozkoše proklíná.

Neplač,
ukaž se jako srdcem kámen,
a ne sráč
co neumí za věcí udělat ámen.
Autor Miliana, 04.11.2005
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen nechápu jinotaj"hlava karamelem na ledu".... Vítám na Literu!

04.11.2005 13:11:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí