Červené šatičky snění

Červené šatičky snění

Anotace: ***

Jó,
Do pokoje mé dcery vedou schody de nebe.
Záhada je, proč vidím červánky na stropě,
když svítí měsíc a noc je zahalena tmou.
To touha lásky vysílá své posly.
Snad červený Mars poslal své mužíčky
aby ji oblékli do červených šatů snění.
V botičkách ušitých z vlčích máků
tančí své ohnivé tango.
V srdci roste rudá růže jako odraz
její bílé kůže.
Sněhurka by tiše záviděla, kdyby tolik
lásky v sobě měla.
Autor devcatko z jetele, 01.07.2009
Přečteno 332x
Tipy 6
Poslední tipující: jerabina, Bíša, Paulín, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím jak Sněhurka, ale já bych řekl, že je to SHIT.
A to ať jsi Jerabina nebo devcatko z jetele a zkopíruješ to třeba desetkrát.

01.07.2009 23:49:00 | Horacio

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí