Slib..

Slib..

Anotace: Zamilovaný nej přítel.

Zvláštní pocit v duši mám..
Byli jsme tři a ted jsme jen dva.
Přátelství na věky slíbili jsme si...
Je to pryč.. Proč asi..

Jeden z vás mě začal mít víc jak kamarádku rád..
Ale nepřišel ten pravý lásky čas..
slibovali jsme si i krví přátelství...
vínem zapitý....
polibkem stvrzený ...

Vrátit tak čas... a neříci ty slova..
co řekl jeden z vás...
Přátelství tak utichlo jako dětský pláč..
a mně je smutno...
Tak vezmeme zase číši s vímen...
A naše přátelství takto zase zhyne.

Zůstal jsi jen ty..
Jeden z těch dvou...
Nebuď tak hloupý...
A neříkej slůvka..
( buď jen mou )

Touha naše bloudít bude dále tmou...
nenajde snad cestu k duši...
nás dvou...
Pokud jí najde...
Pozvednem číši....

pohárem sladké krve..
Poskvrníme duši...
Nikdo nic netuší tak proč...
to nikdo neutiší...
zůstaň mi přítelen to více nám sluší..
Toto je napsané krví a duší...
Autor xHakovaA, 25.10.2004
Přečteno 1293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí