Vinni

Vinni

Anotace: Tolik si přáll šťastný konec, však neslyšíme zvonit zvonec,SMS blázna, co pomát se láskou, co v myšlenkách stále byl s jedinou kráskou...

Sbírka: Princezna

Můžu se dívat kamkoli,
však všude vidím tebe,
pro tebe zvládnout cokoli,
i snést ti modré z nebe,
ať koukám tam a nebo tam,
vidím tě všude, kam se podívám,
tvá očka,co by chtěla víc,
však nemohou mi vyjít vstříc.
Jsme jako dvě srdce, co tmou bloudí,
nás dva teď možná láska soudí,
rozsudek bude znít pro oba stejně,
verdikt však nebude znít jemně.
Vinen a vinna, toť slova lásky,
tak proč máme oba dva další vrásky?
Každý svým směrem, tak rozsudek se má,
pamatuj však, že jsem ten, co vše za tě dá.
Vím, že bych možná spíš mlčet měl,
já ani nevím, proč psát jsem ti to chtěl,
třeba ať víš, čím pro mě jsi,
že o tobě srdce mé potají sní.
Autor Dani13, 05.07.2009
Přečteno 501x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí