Ona

Ona

Anotace: zkratka jsi takova...

Sbírka: Moje snění s ní a o ní

Dnes v noci si vystoupila z mých nejhezčích snů,
jediným úsměvem rozbila temnotu mých posledních dnů,
Tvé křivky patří opravdu na ta nejdražší plátna,
úsměv Tvůj rozzáří i svíčku bez vlákna,
vlny Tvých vlasů přenesou přes největší oceán,
v očích ukrytý ten nejvzácnější drahokam,
jako slepý, který mohl by spatřit nebe,
jsem šťastný, když mohu pohladit Tebe...
Autor Bogieman, 05.07.2009
Přečteno 461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí