výlet

výlet

Anotace: nepovedla se mi tak jsem chtěl:-( někomu s kým je to mnohem lepší

pozvalas mě,
není to tak dávno
jen kdyby se mi chtělo
bylo docela brzo ráno
jestli nechci
vopustit svý tělo
tak, na malej výlet
nad zem , do oblak
můžem vidět celej svět
rychlejc než to zvládne vlak
a kam nejdřív chci
co jsem ještě neviděl
když se bojim,
tak jen nad vesnici
nebo na místa
co jsem jinejm záviděl
jávu, afriku, borneo
já bych chtěla vidět island, ty ne?
co koridu, rodeo?
kdo nechce nepřistane
všechny sbírky umění
a picasovejch obrazů
lítali bychom zasnění
bez nebezpečí úrazu
nad ďábelský ostrovy
buckinghamům do podkroví
královna za to hrozí okovy
vo nás se ale nikdo nedoví
na kubu, kde ženský balej doutníky
nad pole rejže v číně
v tibetu míchat se mezi poutníky
v liverpoolu o dostizích
chytat se koňský žíně
taky někam,
kde se ztratil čas
a pár mušliček je celý věno
kde choděj nahý a jedí něco z řas
kde život je jedinou cenou
těsně letět nad hladinou
jakýho chceš moře
za jednou norskou rodinou
co se maj pořád dobře
i když jedí jenom ryby
prostě vodletět, na chvíli
když ne pro nic, tak aby
sme se vrátili
Autor kulishak, 04.11.2005
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už jsem u tebe dlouho nečetla, musím to dnes napravit. Nestíhám. V práci to totiž tolik nejde..už abych byla v důchodku...ale co mě hned po ránu nutí ti písnout je to, že u té mé Zamotalo se to mi nevycházel konec, jindy mi to nevadí a neopravuju, ale mrkni se ještě jednou...teď je to ono...díky tobě...a ještě něco...nebuď na mě tak moc hodný, třeba si to vůbec nezasloužím...opatruj se H.

08.11.2005 07:09:00 | Hančí

Taky se mi Tvá báseň líbí. Snad bych užívala velkých písmen, ale to je asi moje deformace:)

05.11.2005 17:37:00 | Zdeňka

yo...tenhle styl se mi zamlouvá ;)

05.11.2005 07:18:00 | sköld

odlétat, abychom se vraceli tam kde je nám dobře, pěkné

05.11.2005 06:03:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí