Pro ni

Pro ni

Anotace: O tom, kterak jsem poznal dívku, která mi změnila svět :-)

Začátek, ten byl tak nevinný,
psaní s Tebou nebylo povinný.
Sranda sice byla, to nezapírám,
že jsem Tě od začátku chtěl, to nepopírám.
Jak šel čas a ubíhaly dny,
o Tobě začal jsem míti sny.
Sny, v nichž drželi jsme se v náručí,
a srdce mé si řeklo, že mi poručí:
Jdi za ní, obětuj čas a vyznej jí lásku,
dej malý dar, třeba utrhni ji sedmikrásku.
Je přeci krásná jak večerní nebe,
řekni ji do očí: já chci Tebe.
Je přeci okouzlující jak triky čaroděje,
spadne ti do náruče ani se nenaděje.
Je přeci čistá a vlídná jak říčka,
polib ji na ústa, tvář i na oční víčka.
Je to přeci ta, kterou jsi tak dlouho hledal,
teď už víš že je to ta, kterou bys nedal.
Je to přeci ta, kterou teď bezmezně miluješ,
je to totiž ta, které své srdce věnuješ.
Autor Jean-Andre, 06.07.2009
Přečteno 365x
Tipy 4
Poslední tipující: Le ver luisant, januve, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pěkné =)

06.07.2009 01:08:00 | januve

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí