Setkání

Setkání

Anotace: Vzpomínáš?

Večerní setkání, jen my tváří v tvář,
skrývá nás temnota a měsíční zář.
Ta chvíle samoty je jen souhrou štěstí,
oči Tvé toužebně vášeň teď věstí.
Jemné Tvé doteky a polibky úst,
dává mým pocitům vzrušení růst.
Hladíš mé tváře a laskáš mé tělo,
s žárem jak naposled by to být mělo.
Splynutí duší, myslí i těl,
proč vždy jen nakrátko cítíme, žel.
Zas blíž a blíže jsou naše líce,
a my se boříme do žáru svíce.
A potom odcházíš, kde dávno měls být,
o dalších polibcích mohu jen snít.
Autor Lolo.1, 06.07.2009
Přečteno 387x
Tipy 1
Poslední tipující: Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí