Do všech koutů..

Do všech koutů..

Anotace: ....tak když, člověk láskou přetéká..

Na všechny strany pohledy rozházené
a z prstů každý můj jinam směřuje
do všech koutů světa své srdce roztrhané.
úsměv plachý hledám, kdo duši mé věnuje
za trochu lásky, životem a touhou požehnané,
za trochu štěstí chci se na kousíčky rozkrájet...
a mnou,
tak láskychtivé nasytit...
Autor Lupinus, 25.10.2004
Přečteno 655x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí