I taková je... (Láska)

I taková je... (Láska)

Anotace: ... Janče, pro lepší náladu... taková říkačka za pětník

V zářivé se šaty obléká
Když láká, když vábívá člověka
Do tůní, mezi své sítě

Však hbitě v mžiku otráví tě
Postačí jedno „Miluji tě“
Na kusy srdce rozseká

Vetchým se rouchem odívá
Když loučí se, když chodívá
Své sítě vnořit do hlubiny

Laskat se se tmou pod lekníny
Kam nezapluje v šeď a stíny
Svědomí, ten protiva
Autor Herjann Skald Vargstjern, 08.07.2009
Přečteno 399x
Tipy 6
Poslední tipující: Lilly Lightová, Hloupá Květinka, Pevya, Denael
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbila se mi. Je moc pěkně napsána. Dávám supertip.

14.08.2009 13:41:00 | Lilly Lightová

nic není jen říkačka za pětník...
do všeho dáváme kus sebe ...
napořád :)

08.07.2009 23:50:00 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí