Ne každý...

Ne každý...

Anotace: tak tahle vznikla v lese na houbách :D

Ne každá díra je hnízdo vosí,
ne každý gay ví,co se nosí,
ne každý dotek znamená lásku,
tak přestaň už nosit přes oči pásku!

Ne každá rybka plní tři přání,
ne každá žena je ti k mání,
ne každý člověk umí dobře lhát,
tak přestaň si už se mnou konečně hrát!
Autor Kytoveček, 09.07.2009
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí