Sním

Sním

Anotace: ...

Koukám na svou kočku,
jen tak po očku
a přemýšlím co by se stalo...

Kdybys tu se mnou byl,
doopravdy žil.

Ach
pak bych konečně byla šťastná,
možná i trochu krásná
a jistá sama sebou.
Proč nemůžu být s tebou?!

Já vím,
ty vlastně nejsi.
Tak kde teda jsi?

Jenom v mé hlavě.
Rýmuju slabě,
snad abych ulehčila srdci.

Znám tvoje jméno
i tvou tvář.
A sice nemáš svatozář,
je mi to všechno jedno.

Dál budu jenom snít,
v srdci tě mít.
Nezapomenu, věřím.

A možná to zní jako fráze.
Na to se neohlížím.
Autor Arret, 12.07.2009
Přečteno 564x
Tipy 1
Poslední tipující: Akura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí