Modlitba za lásku

Modlitba za lásku

Malých slaných kapiček mám plnou tvář.
Já ptám se Tě živote,
jestli ještě někdy lásku mi dáš?
Ptám se, proč skrýváš ji přede mnou,
proč nechceš, abych ji zas našla?
Spěchám před oltář pokleknout
a tam Tě prosit dál.
Snad má naděje nevyhasla.
Vyslyš mou modlitbu, nade mnou se smiluj.
Mou tvář od slz otři.
Já žádám Tě: „Naše dva životy spojuj!“
Snad splníš mé přání a lásku mi pošleš.
Slibuji, že o ni budu pečovat
a nenechám si ji vzít.
Teď už vím,
že se bez ní nedá žít.
Autor Broken.white.wings, 15.07.2009
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: Raziel PsyDearth Characith
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí