CUMÍNEK NA CUMÍNEK

CUMÍNEK NA CUMÍNEK

Anotace: ...že nevíte co to je? :-))

Je to dotek,
ale ne pouhý!
Tajemný šotek,
nejraději dlouhý!

V něm se snoubí
láska i něha,
měkkost a touhu
vzít si nedá.

Když přivineš mě k sobě
bereš mi dech.
Miluji tebe
a Tvůj polibek!
Autor Dalimila, 16.07.2009
Přečteno 366x
Tipy 8
Poslední tipující: Prokešová, jedam, kuskus pruhovaná, Hazentla, FrankB
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ale co je cumínek bych teda fakt nevěděla..z básně soudím, že to je polibek..
:)
Ale je to hezké slovo.

17.07.2009 09:37:00 | Hazentla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí