Když noc je černá...

Když noc je černá...

Anotace: ...

Když noc je černá a den je bílý,
chci s tebou býti v tuto chvíli
máš rty rudé,obličej svěží
ale to není to, o co tu běží
Ty mně máš rád a já zas tebe
naše láska je nekonečná jako samo nebe
chceš býti se mnou navěky
jako ty zmatněné přízraky
já k tobě kráčím tou trnitou cestou
v hodinu zlou a s chutí seschlou
krvavá dýka už se blíží
ta tvoje temnota v srdci mne tíží
nechci se poddat, utíkám pryč
jen si za obloukem tam ve tmě křič
já hledám světlo, vzduch a vodu
nevzpříčím se tomu silnějšímu pudu
mé srdce touží po lásce
je ještě živé
ale můj dech už sotva plyne
Autor Wolf girl, 17.07.2009
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí