Rozchod?

Rozchod?

Anotace: Vlastní zkušenost?...

Máš obličej jiskřivý jako slzy,
chci ti říct že uvidíme se brzy
možná už víš že ztrácím důvěru,
ne, neberu to jako hloupou pověru
ty mluvíš o tvoru, já zas o bytosti
chci poznat také tvoje cnosti
řekls že tohle už stačí,
že máš dost jak slunce, když se mračí
potom už zbyl jen žal a smutek,
úsměv jak chatrný plůtek
teď jedeš sám a já též,
brala jsem to ale jako pouhou lež
nastav si kompas kam tě povede,
protože za mnou, tam už cesta nevede
je to prosté, máš už volnost
můžeš lítat
ale vím, potom budeš říkat
máš naději, ale jen malou
říkáš s velkou sebechválou
to nejsi ty oba to víme
z toho už nic nevyplyne.
Autor Wolf girl, 17.07.2009
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí