Štěstí

Štěstí

Anotace: ... pro něj

Ležím tu jen tak, bez nápadu co napsat,
A přesto se řádky plní písmeny,
Je tolik otázek, na které se chci zeptat,
Ale odpovědi jsou bez změny..
I když přece jen se něco změnilo,
A v mém srdci zaplála radost,
To něco lásku v srdci rozlilo,
A já už nemusím mít starost (že mi utečeš)
I přes to nevěřícně kroutím hlavou dál,
Prostě tomu nemohu uvěřit,
Já vždy věděla že za to trápení jsi stál,
S nikým už nemusím „soutěžit“ (o tvé srdce)
Už mužů ti říct, jak moc tě miluji,
A že chci zůstat s tebou napořád,
Vždy tu budu pro tebe, slibuji!,
Vím že mě máš moc rád,že budeš mě milovat,
Láska je pochopit a podat ruce,
Vážit si člověka a moct mu vše říct,
Láska je milovat duši i srdce,
A modré z nebe mu snýst…
Vím, že vše bych pro tebe udělala,
Jsi to nejlepší co mě potkalo,
Od začátku jsem tě milovala,
Díky za to štěstí, co u mě „zůstalo“
------------------------------------
Miluji tě!
Autor Janetee, 17.07.2009
Přečteno 452x
Tipy 3
Poslední tipující: Chancer, Quigleika
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Netřeba komentovat :-)

18.07.2009 17:23:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí