Medový svět

Medový svět

Anotace: ....

V kapkách medu
hledám tvůj svět
hořký, sladký – medový

Slepě chodím v brýlích beze skel
zákoutími srdce.
Komnatami bez klíče
bloudím.

Na seznamu smutku hledám své jméno trpce,
víra není nadějí
co mou duši uzdraví.

V kapkách medu
s ulepenými prsty
hledám kousek medového snu
kterým jsi ty!
Autor Megs, 23.07.2009
Přečteno 555x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, Agniezka, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný krásný krásný! ;o)

27.07.2009 13:16:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí