No a....?

No a....?

Anotace: Ber to na lehkou váhu.

Nechat to být..... a proč?
V hlavě rozpoután kolotoč.
Kolotoč myšlenek a stínů.
Kde jen nehledat vinu.
Svět není pohádka-to já vím.
K čertu, ale proč vždy tak černý stín.
Slunce skrylo se za bouřkové mraky.
A stejně ....... je vidět ptáky.
Tak volně létají si oblohou.
Hledají slunce leč k němu nemohou.
Má křídla již asi shořela.
Nevidím ani svého anděla.
Ten který vždy semnou byl.
Kde je mu konec.......snad sem ho zahubil.
Promiň lásko já na to seru.
Pomalu strkám kulky do revolveru.

Ber to na lehkou váhu.
Autor Plato, 23.07.2009
Přečteno 336x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Apostata, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí