Vyznání

Vyznání

Anotace: ...

Zakopej mé runy
pod náboje kamení
a přijď trochu blíž,
kam smíš,
dám Ti znamení,
Tvé oči jsou uhlíky
co mou hlavou se belhají
a do Tvých rtů
vykřesám "miluji Tě" potají...

jak oheň sto mil pod zemí,
kde chlad navždy bude,
tak mne nenech ani chvilku,
nenech, můj osude...

Dvě skla - skrz která cítím touhy,
a bez nichž jsem ztracená,
jsi má agresivní láska,
nejcenější...bezcenná...
Autor Ammazonic, 24.07.2009
Přečteno 510x
Tipy 8
Poslední tipující: Samotář Samotinký, Cryoman, enigman, jedam, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

oboustranná...

25.07.2009 00:31:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí