Co jsis přál?

Co jsis přál?

Anotace: Nemohla jsem usnout, mno:-)

Přišel jsi a chceš abych zapomněla
zapomněla lásku či nenávist?
Dávno jsem se ze snů probudila
a ty mne nikdy nebudeš chtít za ruku víst.
Odešel jsi sám
tak mne neobvinuj,že lžu.
Tou cestou dál
ted půjdeme každý sám
já už nehraji tvou hru.
Co sis přál?
Bolest nebo slast?
lásku nebo chlast?
Bud radši sám...
Autor FrozeN, 24.07.2009
Přečteno 1031x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí