Ty jsi můj sen

Ty jsi můj sen

Anotace: Báseň z lásky co není opětována...

Sbírka: Psaní z Duše

Sním....
sním o tvyých očích,
v nichž odráží se hlubiny,
sním o tvých rtech,
na nichž rozkvétají růže,
sním o tvých vlasech,
hnědých jak v zimně křoviny
sním o tvé vůni,
jíž vydává tvá kůže.

PROČ jen lásko nejsi se mnou,
PROČ jen jiný tě musí mít,
PROČ v srdci mám jen díru temnou,
PROČ nezbývá mi nic než snít.

Však naděje ta neumírá,
život běží klidně dál,
však již nikdy střípky neposbírám,
co v tvých očích jsem zanechal
Autor Adrifinell, 25.07.2009
Přečteno 627x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, Pevya, Teny
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná báseň..

26.07.2009 12:49:00 | Teny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí