Čti mezi řádky

Čti mezi řádky

Anotace: ...

Jsi můj přístav po plavbě v bouři,
jsi cíl, po kterém srdce touží.
Odpusť můj Pane v nebesích,
láska, ta mě už neděsí.
Děkuji Tobě, andělům i vílám,
že jsem dar lásky okusila.
Kráčeje stále za štěstím
bez tebe nelze, to už vím.
Má mantra zní: "MILUJI TĚ"
"SPATŘI I TO, CO JE SKRYTÉ".
Vlna za vlnou se o břeh tříští
a v srdci žár jak na ohništi.
Jsem voda, jež tvůj plamen nezhasí
a vím, že tušíš proč asi...
Autor Inge, 26.07.2009
Přečteno 390x
Tipy 13
Poslední tipující: Ugisha, Mbonita, labuť, bobi bobie, Psavec, nejsembásník, Zasr. romantik, jedam, WAYWARD, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý, líbí. ST

27.07.2009 01:33:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí