Myšlenky

Myšlenky

Anotace: ...

Pod myšlenkou chtíče usínám
a dech je silně slyšet,
dnes neprovoněl si ta místa
jenž čekají na tvůj dotek.
Chybí mi tvoje vůně
tvé kouzlo prstokladu,
večer je plný emocí
při měsičním svitu.
Sama v pavoučí síti
tělo mi nedovolí lhát,
kousek po kousku
rozplétám přízi,
už nechce se mi spát..
Autor Evik, 27.07.2009
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí