Michael Jackson

Michael Jackson

Anotace: Žije Král?

Krásný život, Bůh mu dal
zpíval skvěle, krásně tancoval.
Jeho obdiv neměl mezí,
dávná vášeň někde vězí.

Jeho přítel, jmenoval se Pop
učinil ho štastným a dosáhl tak strop.
Oči, nos i ústa, jeho krev už byla v těle hustá.
On už nechtěl vůbec nic, ale špinili ho čím dal víc.

Soudná závist, zžírá více, střelte se už do palice.
Jeho jméno neumírá, jeho srdce neusíná,
vlasy, brada, krk i šije.
Leť po nebi Majkle a zakřič hijé. ( stále žije )

Jeho srdce, jako moje, vzdalo se už téměř boje.
Jeho stín a věčná sláva, získá na vždy svoje práva?
Jeho touha, sen a myšlení, je pro mnohé léčení.
Jeho láska, k lidem věčná, na nebi je dráha mlečná.

A tou dráhou prošel pouze on, jen on Michael Jackson.

Vzdávam ti hold a uznání, byl jsi Majkle naše poznání. M.
Autor hejlos, 29.07.2009
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí