In nominae amicis

In nominae amicis

Anotace: Miluj a budeš milován, však nikdo nikdy netvrdil, že tím samým člověkem...

Shledávám tento měsíc bílým
a tvou tvář v něm vidím s jiným.

Shledávám tuto noc už stou
od doby, kdy nejsi mou.

Shledávám toto jarní kvítí
s tou tváří, co krásou svítí.

Shledávám tento den zlatým,
protože on je ti svatým.

Až nadále neshledám již nic,
neb každá láska má rub i líc.

A že život krásný jest,
když svou lásku máš i dnes.
Autor found, 29.07.2009
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí