Nejistota

Nejistota

Anotace: ...

Na dně oceánu sedím,
kamínky naděje počítám,
dech mi pomalu dochází,
prakticky už nedýchám.

Úsměv tvůj přede mnou pomalu mizí,
zdá se mi, že jsme si najednou cizí.

Nevím, co od Tebe čekat mám,
jestli chceš být radši sám!
Ta nejistota mě ubíjí!!!
Autor susuvlacek, 29.07.2009
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí