prohraná sázka

prohraná sázka

Anotace: basen o tom jak nešvar dnešní doby umí zničit lasku..

Točí se točí kulička v ruletě,
teď už já vím že problém je na světě!

Automaty a ruleta tě k sobě lákají,
falešné naděje ve štěstí ti dávají

Nikdo ti neřekl že v penězích štěstí není?
mít jich víc,či míň co se tím změní??

Štěstí a zdraví si pěnězi nekoupíš,
vstupenku do pekla si tím možná vykoupíš!

Co se však stalo vrátit už nejde
co jednou ztratiš získat už nelze.

Vše má svůj rub ale i líc
měl si vše chtěl ale víc.

Měl si rodinu,přátelé lásku,
všechno si dal moc lehko v sázku.

Svou sázku si prohrál a všechno ztratil
možná by si sázku svou vrátil.

Způsobil si bolest tvým tobě nejbližším,
modlím se za tebe a čekám až uslyším:"sebral jsem
sílu s tím vším začít bojovat,chci zase žít ne jenom chybovat..
Autor pistalka85, 29.07.2009
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí