Tvé jméno..

Tvé jméno..

Anotace: nemohla jsem vymyslet název..pro zlatíčko,které je pro mě bohužel zakázané:(

Napíši Tvé jméno do písku,
chtěla bych Tě mít nablízku...
jenže zafouká vítr a odvane ho..

.....

vytesám Tvé jméno do kamene
to proto, že na Tebe se jen tak nezapomene
/vítr už ho tak neodvane/

.....

slunko pálí
a já se dívám v dáli...
vidím tam Tebe, jak po vodě chodíš
usmíváš se a s ním se za ruce vodíš...
Autor Soledad, 29.07.2009
Přečteno 405x
Tipy 2
Poslední tipující: Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí