Zatrpklá Láska

Zatrpklá Láska

Anotace: ............

Černý závoj přes sebe máš,
Na nic nemyslíš,nic nečekáš.
Už jen krůček schází k tomu, seskočit tam dolů.
Kde černé kvítí roste, kde hodiny jdou pozpátku.
Tam jen tam toužím býti,
Zavrhnuta,zatrpklostí zalknuta.

Ronit slzy černé záře,
Rty červené ostře.
Nejíst nepít nepotřebovat,
Vlastně neexistovat.
Odloučit se, ještě chvíli stoupat a doufat
A pak skočit…skočit do oblak

Zbyl jen křídel šum proměněných v ní
Tajně doufala a věřila v tu lest,
Co způsobila bolest.
Každý její jméno zná .
Jednou hořká, jindy sladká.
Kamarádka, co říká si Láska
Autor hrášek, 30.07.2009
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí