Láska pohádkou

Láska pohádkou

Anotace: o Lásce

Láska v úplném začátku
otevírá tu nejkrásnější pohádku.
Je čistá, něžná, ohleduplná možná i vstřícná.

Láskou je člověk zaslepený-opilý
s Láskou je člověk bez zábran
s hlavou v oblacích.

S Láskou milujeme i krásné (oka)mžiky.
Po Lásce (nebo s ní) toužíme.

Pořád na ní myslíme...
Autor lucajda89, 30.07.2009
Přečteno 374x
Tipy 1
Poslední tipující: PANGÁSIUS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí