Nedokonalá

Nedokonalá

Anotace: K čemu je dokonalost?

Co vidíš,
když se na mě podíváš?
Akorát ty ostatní,
se kterými se srovnáváš.

Nekoukáš, jak mám tebe,
pídíš se po tom,
jak je měl jsem rád.
Tím, že jsi horší, tě baví užírat.

Jsem malá, jsem tlustá,
často poslouchám.
To, že někdo tvrdí opak, nebereš.
Čekám, kdy se z tý mlhy probereš.

Možná nejsi z největších, možná ani z nejhezčích.
Člověku však na tom málo záleží,
když je pro něj důležitější,
co v hlavě a srdci máš.

Sem tam jsi jak bomba dmoucí,
někdy síru dštíš.
Jindy jsi prostě svá
a lidi okolo tím potěšíš.

Nebaví mě pořád, něco říct se bát,
beru tě takovou, jaká jsi.
Čekám, že i mě ty takového brát budeš,
mám tě rád.
Autor Petr Šajdar, 31.07.2009
Přečteno 363x
Tipy 6
Poslední tipující: mexx, Churry, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhernýý

02.09.2009 22:06:00 | mexx

Říkej co nejčastějc: Jsi nádherná, jsi akorát... "o)

08.08.2009 15:44:00 | Churry

některé věci se tak dobře říkají...

01.08.2009 19:09:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí